Dominique Strauss-Kahn este implicat intr-un nou scandal sexual, fostul director al FMI figurand printre politicienii si oamenii de afaceri care ar fi fost clientii unui hotel de lux ce furniza prostituate, inclusiv minore, relateaza publicatia Daily Mail.

O ancheta judiciara pentru prostitutie la Hotelul Carlton, din orasul francez Lille, a fost demarata in martie, pe fondul acuzatiilor referitoare la implicarea unor minore. Prostitutia este legala in Franta, dar persoanele care o practica trebuie sa aiba peste 18 ani.

Angajati ai Hotelului Carlton, inclusiv managerul si un director de relatii publice, au fost arestati luna aceasta in cadrul anchetei, scrie MEDIAFAX.

Acestia sunt acuzati ca au actionat ca proxeneti pentru oaspetii lor si ar putea fi inculpati pentru procurare de prostituate, conspiratie in vederea comiterii de acte infractionale si spalare de bani.

  • Revista franceza Closer, care a publicat aceste acuzatii, sustine ca a consultat documentele acuzarii care afirma ca Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, a folosit prostituate la acest hotel. Potrivit uneia dintre fetele implicate, Dominique Strauss-Kahn ar fi beneficiat de serviciile sale.

Revista Closer, cunoscuta pentru jurnalismul de investigatie, afirma ca are confirmari din partea judecatorilor de la Lille ca Strauss-Kahn a fost clientul celor acuzati in acest dosar. Fostul director al FMI risca sa fie vizat de proceduri penale daca a platit sau a intretinut relatii intime cu o minora.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.