Un convoi cu vehicule armate a trecut din Libia in Niger, potrivit unor rapoarte.

Convoiul pare sa transporte in principal tuaregi recrutati de catre liderul libian fugar, Muammar Gaddafi pentru a lupta impotriva rebelilor care au cucerit Tripoli. Nu se stie daca vreunul dintre membrii familiei lui Gaddafi se afla in acest convoi, relateaza BBC Online. Totusi, alte zvonuri spun ca fostul lider libian si unul dintre fiii lui

Colonelul a promis ca va lupta pan ala moarte, chiar daca a prierdu controlul celei mai mari parti a tarii.

Potrivit MEDIAFAX, purtatorul sau de cuvant, Moussa Ibrahim, a spus ca acesta este "intr-o stare de sanatate excelenta" si "organizeaza apararea" Libiei.

Colonelul Gaddafi "este intr-o stare de sanatate excelenta si planifica si organizeaza apararea", a declarat Moussa Ibrahim, care a promis ca va continua "lupta pana la moarte sau la victorie".

In Niger, exista forte armate care il sustin pe colonelul Gaddafi. De asemenea, Consiliul National de Tranzitie (CNT), avanseaza cu trupele insurgentilor in sud, spre granita cu Niger, unde mai sunt forte care il sustin pe fostul lider libian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.