Peste jumatate din ucraineni afirma ca viata lor si situatia economica a tarii s-au inrautatit de la venirea la putere a presedintelui Viktor Iuscenko si a guvernelor Timosenko si Ehanurov. Potrivit unui sondaj realizat de Centrul ucrainean de studii economice si politice, 44,7% din ucraineni se declara oarecum multumiti de nivelul de viata al familiilor lor, in timp ce 53,3% constata o deteriorare a situatiei economice a tarii. Numai 9,2% din persoanele chestionate afirma ca nivelul lor de viata s-a imbunatatit cu adevarat si ca tara inregistreaza o perioada de crestere economica.

Acelasi sondaj releva ca 59% din ucraineni nu sunt increzatori in viitorul lor si doar 5,7% privesc spre viitor cu optimism. La capitolul democratie, popu-latia ucraineana se dovedeste a fi divizata in doua - 24,6% din ucraineni apreciaza ca situatia in acest domeniu a cunoscut o ameliorare, iar 22,5% sunt de cu totul alta parere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.