Funeraliile unuia dintre fiii lui Muammar Gaddafi si ale celor trei nepoti ai acestuia, ucisi sambata intr-un atac aerian al NATO la Tripoli, vor avea loc luni.

Fiul liderului libian, Saif al-Arab (29 de ani), nepotul sau Saif (doi ani), fiul lui Mohammad Gaddafi, nepoata sa Carthage (doi ani), fiica lui Hanibal, si o alta nepoata, Mastura (patru luni), fiica lui Aisha Gaddafi, precum si prieteni si vecini, "toti ucisi in agresiunea coalitiei cruciate impotriva casei Ghidului (Muammar Gaddafi) intr-un cartier din Tripoli, vor fi inmormantati luni, dupa rugaciunea de la pranz, in cimitirul Martirilor Al-Hani la Tripoli", afirma un comunicat afisat pe ecran, scrie MEDIAFAX.


In noaptea de sambata spre duminica, Moussa Ibrahim, purtatorul de cuvant al Guvernului, a anuntat ca locuinta lui Saif al-Arab Gaddafi, unul dintre cei sase fii ai colonelului Gaddafi, a fost "atacata cu mijloace puternice" care l-au ucis pe tanar si pe cei trei nepoti ai liderului libian.

El a denuntat "o operatiune vizand asasinarea directa a liderului acestei tari", adaugand ca "Ghidul si sotia sa erau in casa" dar nu au fost raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.