Primarul orasului croat Hvar, situat pe insula cu acelasi nume, propune ca o insula mai mica din zona sa fie numita Facebook.

Potrivit croatiantimes.com, primarul Perino Bebic a trimis deja o scrisoare fondatorului retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg. Bebic il invita pe Zuckerberg sa-si petreaca vacanta de vara la Hvar, cunoscuta ca cea mai insorita insula din Marea Adriatica.

Vom oferi mai multe informatii dupa ce primim raspunsul lui Zuckerberg si speram ca acest lucru se va intampla in curand, a spus Bebic.

Potrivit zvonurilor, daca americanul accepta ideea, numele Facebook va fi primit de insula Veli Vodnjak, care face parte din arhipelagul Pakleni Otoci.

Aproximativ 30 la suta dintre croati au cont de Facebook. Primarul si locuitorii insulei Hvar spera ca numirea unei insule dupa reteaua de socializare va atrage mai muti turisti in zona, scrie Agerpres.

Insula Hvar este si acum o destinatie preferata pentru multe persoane celebre, precum proprietarul Formulei 1, Bernie Ecclestone, si designerul Giorgio Armani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.