O explozie produsa joi, la pranz, intr-o cafenea din Marrakesh a provocat moartea a 15 persoane si ranirea altor 20, dintre care numerosi turisti, a declarat o sursa oficiala, adaugand ca actul este "de origine criminala".

"Printre victime sunt persoane de nationalitati diferite si primele indicii par sa arate ca este vorba despre un act criminal", potrivit sursei citate.

Explozia a avut loc in cafeneaua Argana, situata in centrul celebrei piete Jamaa el-Fna, foarte frecventata de turisti.

Un oficial de rang inalt din Ministerul de Interne a confirmat aceste informatii si a adaugat ca o "ancheta a fost deschisa pentru a se stabili circumstantele acestei explozii".

Atentatul comis in orasul marocan Marrakesh s-a soldat cu cel putin 15 morti, dintre care sase francezi, anunta postul public de televiziune marocan, citand surse medicale, informeaza MEDIAFAX.

"Cincisprezece persoane au murit in acest atentat, inclusiv sase francezi", a anuntat postul TV 2M.

Informatia nu a fost confirmata oficial.

Anterior, surse medicale anuntasera ca printre raniti se numara sapte francezi, doi olandezi, doi elvetieni, doi rusi si doi tunisieni.

Franta a confirmat ca printre victimele atentatului se numara cetateni francezi, fara a putea spune daca este vorba de persoane decedate.

Parchetul din Paris a initiat o ancheta preliminara in acest caz, incredintata Directiei centrale pentru informatii interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.