Un ucenic terorist a sugerat o noua tactica pentru a genera panica, si anume introducerea de scorpioni intr-un avion de linie, la cateva zile dupa apelul lansat de numarul doi din al-Qaida, pentru organizarea de noi atacuri impotriva Occidentului.

Intr-un mesaj postat pe forumul unui site islamist, un barbat care se identifica drept Abu Yaqeen al-Askeri scrie: "ceea ce trebuie este un numar mare de scorpioni", potrivit centrului american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

Scorpionii ar fi introdusi intr-un "zbor-tinta", intr-un "container de plastic sau intr-o sticla sau o geanta mica" si ar trece de detectoarele de metale si explozivi.

Dupa ce decoleaza avionul, containerul cu scorpioni ar fi deschis, facand din acest zbor un "infern", continua Abu Yaqeen al-Askeri, incheindu-si mesajul cu "hahaha".

In alte mesaje se sugereaza de asemenea introducerea de paianjeni, viespi sau serpi, ca intr-un film de groaza, in sistemul de ventilatie care duce catre cabina, transmite MEDIAFAX.

"Ar fi mai bine, ar ajunge la piloti. Dar ati fi si voi intepati", scrie un internaut care se semneaza Abdullah al-Anbari.

Acelasi barbat are alta idee: "Iei un lansator de grenade, te duci intr-un munte sau o padure din apropierea unui aeroport si vizezi primul avion occidental care trece", spune el.

"Pentru ca de fapt, fratele meu, povestea asta cu intepatura ma cam perturba", marturiseste el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.