Turnul Eiffel a fost inchis publicului miercuri, din cauza continuarii unei greve a personalului, care "se plange de mai multe luni de probleme in cadrul societatii" de exploatare (Sete), au anuntat surse sindicale.

"In urma preavizului de greva, depus la 8 decembrie, dar si a esecului negocierilor prealabile, salariatii a votat pentru o greva pe perioada nedeterminata", au anuntat miercuri sindicatele CGT si FO, intr-un comunicat comun.

Potrivit acestora, "salariatii se plang de mai multe luni conducerii din cauza unor probleme care persista in cadrul societati".
Acestia s-au mobilizat contra "presiunilor psihologice, unei politici manageriale care induce anxietate si unei conduceri surde fata de problemele salariatilor", citeaza MEDIAFAX.

"O conducere necontrolata a marilor proiecte a degradat conditiile de munca", afirma CGT si FO, citand "inclusiv conceperea unui nou program de eliberare de bilete de intrare, care nu permite o urmarire eficienta si rapida a operatiunilor".

Contactata de AFP, societatea de exploatare a Turnului Eiffel a confirmat greva si a precizat ca Turnul era inchis toata ziua.
In opinia acesteia, este vorba despre "o miscare de solidaritate, dupa investigarea unui sef de serviciu" care este vizat de "o procedura disciplinara".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.