Un barbat a deschis focul, fara a rani pe nimeni, in timpul unei reuniuni a responsabililor unitatilor scolare din Florida, dupa care s-a sinucis.

Clay Duke, in varsta de 56 de ani, a stat linistit la inceputul reuniunii reprezentanilor unitatilor scolare din districtul Bay (Florida). Cand a fost momentul in care cetatenii puteau face propuneri, Duke a venit la pupitru si a desenat pe perete, cu un spray de culoare rosie, litera V, intr-un cerc. Apoi a scos din buzunar un pistol si a strigat: "Sa ramana sase barbati! Restul sa iasa", relateaza CNN.

Dupa cateva minute, o femeie a incercat fara succes sa ii doboare pistolul cu geanta, dupa care s-a prabusit pe podea si ulterior a fugit, relateaza MEDIAFAX. Agresorul nu a tras niciun foc de arma dupa ea, spunand insa ca "cineva probabil va muri".

La un moment dat, Duke a inceput sa vorbeasca despre disponibilizarea sotiei sale si despre impozitele mari din SUA. Dintr-o data, barbatul a inceput sa traga spre barbatii din sala, lucru care se observa in inregistrarea difuzata de CNN.

Politia a anuntat ulterior ca barbatul a fost intr-un final ranit prin impuscare de agentii de securitate ai institutiei, dupa care s-a sinucis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.