Actiunile site-ului WikiLeaks, care a anuntat ca va publica in curand un set de documente diplomatice americane, sunt "extrem de periculoase", a apreciat seful Statului Major Interarme american, amiralul Michael Mullen.

Acest site 'continua sa fie extrem de periculos', mai ales pentru securitatea soldatilor americani, a explicat amiralul Mullen intr-un interviu pentru CNN, potrivit Agerpres.

Site-ul WikiLeaks a anuntat ca va publica in curand un mare numar de documente confidentiale, inclusiv comunicari diplomatice, dupa ce, in octombrie, a dezvaluit circa 400.000 de documente privind razboiul din Irak.

"Cred ca responsabilii site-ului trebuie sa reflecteze, la un moment dat, asupra responsabilitatii fata de persoanele pe care le pun in pericol si sa renunte la divulgarea acestor informatii", a apreciat Mullen.

"Nu cred ca ei inteleg ca traim intr-o lume in care un simplu fragment de informatie se poate adauga altora si poate, astfel, permite intelegerea globala" a unui subiect, ridicand astfel probleme de securitate, a spus acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.