Doi romani au fost raniti in Austria intr-o altercatie in care au fost implicate mai multe persoane, unul dintre raniti fiind in stare grava, a anuntat Petru Stamatescu, atasat de presa la ambasada Romaniei de la Viena.

In timpul altercatieei in care au fost implicate zece persoane si s-au auzit patru focuri de arma. Unul dintre acestia este in stare grava la spital, fiind impuscat in zona inimii, iar un altul se afla in afara oricarui pericol, potrivit MEDIAFAX.

Pana in prezent nu au fost facute arestari, iar autorul nu a fost identificat. Oficialul roman a declarat ca acest caz este urmarit in continuare, iar ambasada nu a fost deocamdata instiintata oficial.

Presa austriaca a relatat ca este vorba despre doi tineri romani : Alexandr P, de 22 de ani, si Nicola S., de 23 de ani.

De asemenea, o parte din presa austriaca a publicat informatii potrivit carora unul dintre cei doi raniti ar fi fost recent eliberat pe cautiune din inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.