Razboiul din Afganistan si cel din Irak au lasat Armata americana fara suficienti militari. In ciuda eforturilor depuse de autoritatile militare de a atrage anul acesta noi valuri de recruti pentru Armata terestra a SUA, rezultatele obtinute au fost mai mult decat descurajatoare. Autoritatile militare sperau sa atraga peste 80.000 de noi recruti pentru a forma inca 10 noi brigazi de lupta si pentru a suplimenta cu peste 30.000 de cadre numarul militarilor aflati in prima linie a operatiunilor armate, a explicat generalul Richard Cody, care se ocupa de organizarea si recrutarea personalului Armatei SUA.

Totusi, chiar daca Armata duce lipsa de oameni, cateva solutii au fost gasite pentru rezolvarea acestui deficit. In plus, noi recruti vor fi atrasi si cu sume mai mari de bani, caci prima de angajare va fi dublata de la 20.000 de dolari la 40.000 de dolari. Mai mult, pentru orice prieten pe care un recrut il va putea convinge sa i se alature in Armata, prima va mai fi rotunjita cu inca 2.500 de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.