In urma uraganului Katrina, un numar de circa 40 de "delfini ucigasi", special antrenati de fortele militare ale SUA pentru a face inofensivi teroristii subacvatici, par a fi scapat dintr-o zona din Golful Mexic, unde se afla baza lor de antrenament.
Controlati de la distanta cu ajutorul unor cipuri implantate sub piele si prevazuti cu un fel de zgarda care contine sageti minuscule toxice, cu ajutorul carora teroristii pot fi adormiti, ei sunt antrenati sa emita un semnal anume atunci cand zaresc o silueta ,suspecta" imbracata in costum de scafandru autonom.

In acel moment, de la baza se da ,ordinul" declansarii sagetilor. In prezent exista pericolul real ca membrii echipelor de salvare sau chiar eventualii surferi sa fie luati de catre delfini drept teroristi si spioni, efectele putand fi catastrofale: daca rezervele de oxigen se epuizeaza in timpul adormirii, fara ca cei in cauza sa fie descoperiti, moartea este sigura.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.