Un american in varsta de 76 de ani a reusit sa supravietuiasca fara mancare timp de 18 zile in podul casei sale, dupa ce apele aduse de Katrina i-au inundat complet caminul.
Gerald Martin a fost descoperit la sfarsitul saptamanii trecute de echipele de salvare sosite cu barci in Painters Street, in cautarea eventualelor cadavre ramase nedescoperite. Nu mica le-a fost mirarea cand din casa de lemn au auzit strigate de ajutor.

Martin a reusit sa supravietuiasca datorita celor aproximativ 5 litri si jumatate de apa cu care a reusit sa se salveze in pod inainte de sosirea viiturii. "Batranul e un norocos fara pereche - apa potabila i se terminase cu o zi inainte de a fi gasit", a declarat J.D. Madden, din partea echipei de salvare. El a adaugat ca starea de sanatate a lui Martin este relativ buna, chiar daca batranul este, fireste, slabit.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.