O intreprindere chineza de produse farmaceutice utilizeaza piele prelevata de la cadavrele condamnatilor la moarte, afirma in editia sa de marti cotidianul britanic "The Guardian", fara sa mentioneze denumirea intreprinderii. Potrivit unor reprezentanti ai intreprinderii, care au facut declaratii pentru publicatia mentionata, ce a efectuat o ancheta clandestina, bucati din pielea respectiva ar fi folosita la extragerea colagenului pentru buze sau pentru obtinerea cremelor antirid.

Conform cotidianului britanic, intreprinderea chineza in cauza ar exporta o parte din produsele sale, indeosebi din cele pe baza de colagen, in Marea Britanie, in alte tari din Europa, dar si in SUA. Acelasi cotidian mai scrie ca intreprinderea chineza lucreaza si la fabricarea de produse antirid pe baza de tesuturi de fetusi rezultati din avorturi.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.