[UDATE] O romanca a comparut joi dupa-amiaza in fata judecatorilor elvetieni fiind banuita ca in 2008 a furat, impreuna cu cumnatul sau, circa 500.000 de euro intr-o incapere a bancii Pictet, relateaza Tribune de Geneve.

Complicele sau s-a prezentat unui bogat om de afaceri din Geneva drept omul de incredere al unui vanzator de diamante, interesat sa investeasca, potrivit NewsIn.

Romanca si cumnatul ei s-au intalnit cu un angajat al omului de afaceri intr-un salon al bancii Pictet, pentru a proceda la o operatiune de schimb.
In timpul reuniunii, dupa ce a pus cei 500.000 de euro intr-un plic lipit cu scotch, cumnatul acuzatei a simulat un lesin. In timp ce angajatul omului de afaceri si un colaborator de la Pictet incercau sa-i dea primul ajutor, romanca a profitat de momentele precipitate pentru a inlocui plicul cu un altul, umplut cu hartii.

Cei doi escroci au reusit apoi sa fuga, dar femeia s-a predat politiei in aprilie anul acesta. Acuzata a dat asigurari ca nu si-a planificat furtul si ca a facut-o doar pentru ca avea nevoie de bani.

  • Un an de inchisoare cu suspendare

Femeia a fost condamnata vineri la 12 luni inchisoare cu suspendare, informeaza Tribune de Geneve.

Eliberata dupa ce a petrecut trei luni la inchisoarea Champ-Dollon, romanca a spus ca doreste sa se intoarca la fiica sa si sa inceapa sa munceasca din nou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.