Stirile despre accidentul de elicopter din Romania au provocat un val de raspunsuri rasiste, comenteaza cotidianul Ynet, care citeaza o persoana care a scris: "Cu sase teroristi sionisti mai putin".

Site-ul realitatea.net a publicat un material amplu, in care erau citate autoritatile care apreciau ca nu exista supravietuitori, iar comentarii rasiste au aparut imediat, potrivit ziarului israelian. "Cu sase teroristi sionisti mai putin - cu atat mai bine", a scris un cititor. "Ne expun pericolelor teroriste, iar banii curg catre generalii mafioti", a spus un altul, citat de cotidian.

Potrivit NewsIn, comentariile ostile continua in josul paginii, afirma Ynet, oferind exemple: "Romanii sunt controlati de evrei. Ei ne conduc si noi le urmam ordinele. Oameni prosti", "Evreii controleaza Romania, ne reduc pensiile in avantajul lor".

Un cititor, Gabriel, a scris: "Este destul de clar ca noi cooperam cu israelienii pentru a distruge Palestina".

Tot pe realitatea.net, un cititor, Dan, a scris: "Clar...in Romania tabara evreiasca...cu copii evrei..despre evrei...pentru evrei...totul de la evrei..soldati evrei se plimba prin munti...fac exercitii militare....ne scrijelesc muntii cu elicopterele...se pregatesc sa mai invadeze cate o tara vecina de pe langa ei..ca au nevoie de noi colonii...iar noi PAPAGALII care am pus la dispozitie tot...ce sa TOLERAM??? astia ne iau chiar de prosti...si NE MAI SI FAC ANTISEMITI ..ba ce tupeu au astia".

In pofida acestor remarce antisemite, se aud si alte voci, potrivit ziarului: "Taceti cu totii, pun pariu ca nimeni de aici nu stie ce este un exercitiu militar, deci taceti. Nu conteaza daca sunt israelieni, romani sau germani - suntem oamenii cu totii si ar trebui sa invatam toti sa iertam".
Un alt cititor, Tel Aviv, citat de cotidian, a trimis un mesaj de amenintare: "Scoateti comentarii antisemite sau veti avea probleme".

Comentarii antisemite au aparut si pe site-ul TVR, scrie Ynet: "Intrebarea este, ce cautau soldatii israelieni in Romania? Bineinteles, oricine indrazneste sa intrebe va fi calificat drept antisemit".

Cititi pe acelasi subiect: Tragedia aviatica de la Fundata: Elicopterul nu prezenta probleme tehnice

Armata israeliana a pus capat exercitiului din Romania

Tragedia de la Fundata: Cutia neagra a elicopterului, trimisa in Israel

Citeste si:
Război Israel - Palestina: SUA forțează soluția celor două...
Război Israel - Palestina:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.