Bettina Wulff, noua Prima Doamna a Germaniei, a provocat senzatie pe internet, dupa ce sotul sau, Christian Wulff, a devenit presedintele tarii, o functie mai mult onorifica la Berlin.

Inalta, blonda, eleganta si cu un tatuaj in forma de fluture pe umarul drept, Bettina Wulff, in varsta de 36 de ani, a atras atentia presei inca de cand era doar sotia premierului landului Saxonia Inferioara, Christian Wulff, ales pentru a-i succede lui Horst Köhler in fruntea statului german, scrie NewsIn.

Director de comunicare, Bettina l-a intalnit pe sotul sau, cu 15 ani mai in varsta, intr-o deplasare de serviciu, in urma cu patru ani, cand ea lucra pentru compania Continental, fabricant de pneuri. Pentru a se casatori cu Bettina, Christian Wulff a pus capat unei casnicii de 18 ani.

Dupa ce Christian Wulff a preluat presedintia Germaniei, numele Bettinei este asociat de presa germana cu cel al Carlei Bruni, sotia presedintelui Nicolas Sarkozy, si cu cel al lui Michelle Obama, sotia presedintelui SUA. "Va deveni Bettina noua Michelle Obama a Germaniei?", se intreaba revista Bunte.

In ultimele zile, presa a publicat numeroase fotografii cu noua doamna a Germaniei, purtand o rochie eleganta, neagra. "Wulff a luat cea mai buna decizie din viata sa, prin alegerea pe care a facut-o", scrie cotidianul Die Zeit, care nu evita sa mentioneze farmecul noii prime doamne.

Inaintea divortului, Christian Wulff era considerat "ginerele ideal". Premier al landului Saxnia Inferioara ncepand din 2003, Wulff, catolic, nu ezita sa se lase fotografiat impreuna cu prima sotie, avocata, si fiica lor, oferind imaginea unei familii traditionale. Decizia de a divorta pentru a se casatori cu o femeie mult mai tanara decat el ar fi trebuit sa-l coste scump in randul electoratului conservator. "Cu toate acestea, Christian Wulff si Bettina Körner nu au avut aceasta problema", constata revista Stern. "Wulff s-a pregatit pentru acest pas in vara anului 2006, cand a inceput sa apara public cu noua sa prietena si ulterior a anuntat ca pune capat primei casatorii", adauga Stern.

Citeste si:
Ediție specială nouă pentru Land Rover Defender 90: disponibilă...
Ediție specială nouă pentru...

Christian si Bettina s-au casatorit in 2008 si au impreuna un baietel. Mama unei fetite dintr-o legatura anterioara, Bettina a continuat sa lucreze in comunicare. "Am o sotie foarte moderna", a recunoscut noul presedinte al Germaniei. In pofida functiei pe care o ocupa in prezent, el intentioneaza sa mearga impreuna cu sotia sa luna viitoare la Hanovra, pentru concertul pe care il va sustine trupa de rock U2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.