Aflat miercuri in vizita la Ierusalim, seful diplomatiei bulgare Nikolai Mladenov a fost victima unei greve neobisnuite a angajatilor Ministerului israelian de Externe, acesta fiind abandonat de soferul sau.

Miscarea de protest a intervenit in contextul in care angajatii din MAE israelian cer o marire de salariu de sase luni. Acestia protesteaza de cateva zile, mergand la serviciu in blugi si sandale, in timp ce soferii institutiei abandoneaza invitatii straini, relateaza relateaza Sofia News Agency.

Un exemplu este si cel al lui Mladenov, care a descoperit ca a ramas fara mijloc de transport la iesireat din Muzeul Holocaustului, din Ierusalim. Acelasi lucru i s-a intamplat si sotiei presedintelui eston, la inceputul saptamanii, potrivit NewsIn.

Se pare ca ministrul rus de Externe a avut cel mai mult de suferit de pe urma acestei greve inedite, in conditiile in care departamentul de protocol din MAE israelian nu a asigurat nici instalarea unui steag pe masina oficiala, nici covor rosu la aeroport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.