Ducesa de York a marturisit, intr-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice atunci cand a fost de acord sa primeasca bani pentru a facilita unui afacerist o intalnire cu Printul Andrew.

Sarah Ferguson spune ca nu se simtea bine atunci cand a oferit unui fals afacerist sansa de a-l cunoaste pe fostul sau sot, Printul Andrew, pentru 500.000 de lire.

Ducesa de York a vorbit in interviul inregistrat pentru emisiunea lui Oprah Winfrey despre discutia jenanta pe care a avut-o cu reporterul sub acoperire si a recunoscut ca a inceput sa consume alcool si ca nu gandea lucid atunci cand a pus la cale planul pentru a obtine bani, relateaza NewsIn.

"Sunt constienta ca am inceput sa beau si ca nu ma simteam bine atunci", a spus Sarah Ferguson.

Ducesa, in varsta de 50 de ani, a mai spus ca inca nu a reusit sa vada inregistrarea publicata de saptamanalul britanic News of the World.

Ducesa de York isi cere scuze

Ducesa de York si-a cerut scuze intr-un mesaj public pentru grava greseala de judecata pe care a facut-o acceptand sa primeasca bani de la un fals afacerist pentru a-i facilita acestuia o intalnire cu Printul Andrew. Ducesa recunoaste in acelasi mesaj ca are probleme financiare, dar ca acest lucru "nu reprezinta o scuza".

Ducesa de York, filmata in timp ce ia mita

Ducesa de York a fost filmata cand incerca sa vanda favoarea de a facilita accesul unui om de afaceri catre fostul sau sot, Printul Andrew al Marii Britanii, cerand o jumatate de milion de lire unui reporter al saptamanalului britanic News of the World sub acoperire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.