Operatia de scoatere a vezicii biliare la care a fost supus presedintele egiptean Hosni Mubarak, sambata, la Heidelberg, in Germania, a reusit, a anuntat televiziunea publica egipteana, citata de AFP.
"Operatia a reusit", a afirmat prezentatoarea TV, adaugand ca presedintele se afla in sala postoperatorie, "unde vorbeste cu membrii familiei sale si cu medicii"., scrie NewsIn.

Presa oficiala egipteana a anuntat in noaptea de vineri spre sambata ca seful statului, aflat in vizita oficiala in Germania, unde a sosit joi, va face o operatie de scoatere a vezicii biliare la Heidelberg. Aceasta interventie chirurgicala este in general benigna, permitand reducerea durerilor pacientilor care sufera de calculi biliari. Presedintele egiptean, in varsta de 81 de ani, se afla la putere de 29 de ani. El inca nu a anuntat daca va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale prevazute in 2011. Conform Constitutiei, Mubarak l-a insarcinat prin decret prezidential pe premierul Ahmad Nazif sa-i exercite prerogativele pana la intoarcerea sa la Cairo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.