Un grup de ucigasi platiti au omorat aparent fara motiv 13 tineri aflati la o petrecere intr-un oras din Mexic.

Potrivit Reuters, citat de Adevarul, un grup de indivizi inarmati au descins din patru vehicule 4x4 si au deschis focul asupra unor liceeni reuniti intr-o casa din Ciudad Juarez, unul din orasele cele mai violente in lume, situat la frontiera cu SUA, in fata orasului texan El Paso.

Cei 13 tineri ucisi aveau intre 15 si 20 de ani. Alte 17 persoane au fost ranite, unele dintre ele fiind in stare grava.

Conform politiei, nu se stie care este motivul agresiunii, insa unii adolescenti se pare ca sunt implicate in rapiri.

Acesta nu a fost singurul atac armat din zona. Un al doilea, s-a petrecut intr-un bar din Torreon, in statul vecin Coahuila, tot la frontiera cu Statele Unite. Agresorii au intrat in local si au inceput sa traga la intamplare. Au omorat 10 oameni si au ranit alti 11, relateaza AFP, citat de Evenimentul Zilei.

Ciudad Juarez este teatrul unor confruntari sangeroase intre cartelurile drogurilor. In ultimii doi ani, cel putin sapte centre de dezintoxicare au fost atacate in oras, fiind tinte ale traficantilor rivali. 2.500 de oameni au fost ucisi numai anul trecut in aceasta localitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.