Bomba a ucis un copil * Automobilul vizat apartinea concesionarului plajei de la Obzor

O bomba amplasata intr-o masina a explodat, ieri, in statiunea bulgara Obzor, de pe litoralul Marii Negre, provocand moartea unui copil in varsta de doi ani, informeaza site-ul novinite.com, citat de Mediafax. De asemenea, parintii baietelului au suferit rani grave, fiind transportati de urgenta la spital. Ulterior, agentia bulgara a anuntat ca si alti doi copii germani au fost raniti usor. In urma unor informatii preliminare s-a stabilit ca masina apartinea concesionarului plajei locale, a anuntat un post de radio local. Zona in care s-a produs incidentul a fost izolata de politie.

Alarma la Varna

Tot ieri, politia din orasul bulgar Varna a primit o amenintare referitoare la amplasarea unei bombe in cladirea tribunalului regional. Ca urmare, procesele programate au fost amanate, iar activitatea cu publicul a instantei a fost suspendata pe intreaga durata a zilei. Rompres aminteste ca trei persoane au fost ranite, marti, la Kostenet, in apropiere de Sofia, dupa ce vehiculul in care se aflau a explodat. Politia investigheaza daca incidentul a fost provocat de o bomba.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.