Premierul italian Silvio Berlusconi compune cantece de dragoste, in timp ce se reface dupa atacul din decembrie, iar in anul 2010 ar putea scoate un album cu chitaristul Mariano Apicelli, relateaza presa italiana, citata de Daily Mail.

Printre piesele de pe noul album se vor numara melodii precum "There is love", But if I lose you" sau "Stay with me", noteaza NewsIn.

Premierul italian, in varsta de 73 de ani, a fost in tinerete cantaret pe un vas de croaziera. El a colaborat pentru prima data cu Apicelli, un prieten al sau, in 2003.

"Ii place sa scrie versuri si sa le cante", scrie cotidianul de mare tiraj La Stampa.

Opt dintre cele 12 piese pe care le va contine albumul sunt gata, potrivit ziarului. De altfel, albumul ar urma sa fie finalizat in 2010, daca activitatea premierului ii va permite. Titlul albumului ramane secret deocamdata.

Seful guvernului italian a fost atacat in 13 decembrie de un barbat cu probleme psihice, care l-a lovit in plina figura, la finalul unei manifestatii, cu o replica in miniatura a catedralei din Milano. In urma atacului, Berlusconi a suferit contuzii serioase, o fractura la nas si doi dinti i-au fost sparti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.