Sotul unei israelience injunghiata de un palestinian in Cisiordania a trecut de mai multe ori cu masina peste corpul acestuia din urma, care fusese ranit de un soldat israelian, relateaza marti un post de televiziune, care prezinta si o inregistrare video, relateaza AFP.

Imaginile difuzate de Channel 2 au fost filmate joi, la scurt timp dupa ce palestinianul, inarmat cu un cutit si un topor, a ranit usor un israelian si o israelianca la intrarea in colonia Kyriat Arba, din apropiere de Hebron. Palestinianul a fost ranit apoi grav de un glont tras de un soldat israelian.

Inregistrarea arata un Mercedes gri, traversand multimea si trecand de mai multe ori peste corpul palestinianului, inainte de a fi oprit de un politist. Potrivit Channel 2, soferul era sotul israeliencei ranite.

Palestinianul a fost scos, apoi, de sub masina, dupa care a fost internat intr-un spital din Ierusalim, unde starea sa a fost calificata drept critica. Politia l-a arestat pe sofer, care urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru tentativa de crima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.