Pe Anghel Iordanescu (foto) l-a cam parasit norocul. Al-Ittihad, actuala formatie a fostului selectioner, a fost invinsa, joi seara, cu 1-0 de Al-Hilal in semifinala campionatului Arabiei Saudite. Dupa un meci extrem de incrancenat, terminat de Al Ittihad doar in zece oameni din minutul 50, Generalul a ratat calificarea in finala care se va disputa la 16 iulie intre Al-Hilal si Al-Shabab. in weekend-ul trecut, Puiu reusise sa castige Cupa Campionilor Tarilor Arabe cu Al-Ittihad, club cu care este sub contract pana in vara anului viitor si de la care primeste pe sezon 1,2 milioane de euro.

Dupa aceste confruntari, Iordanescu mai disputa, in septembrie, "sferturile" Cupei Campionilor Asiei, contra chinezilor de la Shandong Luneng, unde joaca Ionel Danciulescu. Daca va reusi sa se impuna si sa castige trofeul, Al-Ittihad va participa la Campionatul Mondial al cluburilor, acesta fiind si obiectivul fixat de conducere tehnicianului roman.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.