Cadavrele a sase femei, in stare de descompunere avansata, au fost descoperite in Cleveland in locuinta unui barbat care in 2005 terminase de de executat o pedeapsa cu inchisoarea pentru viol si care a fost arestat sambata.
"Avem cadavrele neidentificate a sase femei", a spus medictul legist Frank Miller, precizand ca majoritatea victimelor descoperite in locuinta lui Anthony Sowell, in varsta de 50 de ani, au fost strangulate. Potrivit lui Miller, cinci cadavre se aflau in casa si al saselea era ingropat in gradina.

Sowell, eliberat in 2005 dupa ce a stat 15 ani in inchisoare pentru un viol comis in 1989, a fost arestat sambata, dupa ce un localnic care l-a recunoscut a alertat politia, la doua zile de la descoperirea primelor cadavre, relateaza NewsIn, citand AFP.

Anterior, seful politiei locale, Michael McGrath, a anuntat cu certitudine descoperirea a trei cadavre si astepta conformarea medicului legist privitoare la celelalte trei. McGrath a spus ca este posibil ca unele dintre cadavre sa se fi aflat in locuinta de sase luni.

Primele doua au fost descoperite joi de o unitate a fortelor speciale, care a intrat in casa in baza unui mandat de perchezitie. Apoi au fost descoperite celelalte patru cadavre.

Politia din Cleveland a inceput sa intocmeasca o lista cu persoanele disparute din iunie 2005, data la care Sowell a iesit din inchisoare. Politia i-a perchezitionat casa pentru ca numele sau fusese citat ca suspect intr-un caz recent de viol.

Detectivii avertizasera oficialii din politie sa nu intre in casa "pentru ca imaginile erau respingatoare". "Am stat o ora in fata casei, iar mirosul era ingrozitor", a declarat un oficial.

SUA s-au confruntat cu mai multe cazuri terifiante in ultimele luni, printre care cel al unui barbat care a marturisit ca si-a ucis sotia si cei cinci copii in septembrie, in Florida. Tot in septembrie, in Milwaukee, politia a arestat un presupus criminal in serie, al carui ADN a fost depistat pe cadavrele a noua femei, dintre care opt prostituate, ucise intr-o perioada de 21 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.