Phillip Garrido, presupusul rapitor al lui Jaycee Dugard, a drogat si apoi violat o adolescenta de 14 ani in California in aprilie 1972 si este posibil sa existe si alte victime.
Locotenentul Leonard Orman a declarat ca Garrido, acuzat ca a rapit-o, sechestrat-o si violat-o pe Jaycee timp de 18 ani, a violat o adolescenta in 1972, dar nu a fost condamnat, urmarirea penala fiind abandonata, relateaza AFP, citata de NewsIn. [Cazul tinerei, sechestrata si violata timp de 18 ani, socheaza America]

Potrivit lui Orman, in aprilie 1972 adolescenta l-a intalnit pe Garrido la biblioteca din Antioch, orasul in care a fost sechestrata Jaycee. "A urcat in masina a lui Garrido", care i-a dat barbiturice si a dus-o la un motel, a spus politia.

Apoi, victima s-a trezit, singura, si si-a dat seama ca fusese violata de mai multe ori.

Dupa ce si-au gasit fata, parintii adolescentei au sunat la politie, care l-a arestat pe Garrido, dar "la un moment dat urmarirea penala a fost abandonata, din motine neclare".

Intrebat despre eventuale alte victime, Orman a spus: "Alte victime? Este foarte posibil, da".

Garrido a agresat deci cel putin doua persoane inainte de a o rapi in 1991 pe Jaycee, care atunci avea 11 ani. A fost condamnat in 1977 la 50 de ani de inchisoare pentru rapirea si violarea, in 1976, a unei angajate a unui cazino din Reno, dar a fost eliberat conditionat in 1988.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.