Marea Britanie inregistreaza cea mai mare rata a alcoolicilor in randul tinerilor din toata lumea, printre care se numara, in special, fete de pana la 15 ani
Studiul, realizat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), releva faptul ca tot Marea Britanie inregistreaza cea mai mare rata de adolescente gravidedin lume, desi tinerii beneficiaza de conditii de viata ridicate si au performante scolare relativ bune.

Noua Zeelanda inregistreaza cea mai mare rata de sinucideri, potrivit studiului international despre buna-stare a adolescentilor, publicat de BBC, citeaza NewsIn.

Adolescentii din Turcia apreciaza cel mai mult scoala, ei fiind, insa, si cei mai violenti, potrivit aceluiasi studiu, cei din Cehia declarand ca nu prea le place scoala, potrivit OCDE. Tinerii norvegieni sunt cei mai bogati, ei avand astfel parte de cele mai bune conditii de locuit, dintre tinerii luati in calcul de studiu.

Finlanda
se caracterizeaza prin "cea mai buna educatie" acordata tinerilor, iar cel mai bun mediu local pentru tineri se gaseste in Australia. In Elvetia, tinerii fac cel mai putin sport, in timp ce adolescentii din Suedia isi asuma cele mai putine riscuri,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.