Un barbat a jefuit un magazin de bijuterii din Paris in plina zi sambata, reusind sa iasa din reprezentanta Chopard cu o prada de pana la zece milioane de euro, a anuntat politia.
Imbracat cu un costum si purtand palarie, barbatul a intrat in magazin, a scos un pistol si a luat 15 bijuterii, dupa cum informeaza NewsIn.

"Potrivit primelor informatii, este vorba despre un barbat de circa 50 de ani, imbracat intr-un costum elegant si purtand palarie", a spus ofiterul Olivier Lebon.

"A intrat ca orice alt client, a scos o arma si a luat 15 bijuterii", a precizat el.

Potrivit lui Lebon, jaful a durat doar doua minute, iar bijuteriile furate valoreaza intre sase si zece milioane de euro. Marca Chopard este peferata de multe staruri ale filmului international.

Jaful, comis in plina zi, intervine dupa ce o banda a furat bijuterii in valoare de 85 de milioane de euro de la casa Harry Winston din Paris in decembrie, unul dintre cele mai mari jafuri din istoria recenta.

La inceputul acestei luni, doi membri ai bandei internationale de hoti de bijuterii Pink Panthers au fost arestati in Paris. Pink Panthers a comis in ultimii ani 120 de atacuri la magazine de lux din 20 de tari si a furat bunuri de pana la 200 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.