Printul Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, si-a incheiat sambata prima vizita la New York si prima deplasare in strainatate pentru a reprezenta familia regala, participand la un meci de polo in prezenta a numeroase staruri, relateaza AFP.
Madonna, actrita Chloë Sevigny, rapperul LL Cool J sau designerul Marc Jacobs s-au numarat printre participantii la evenimentul organizat de marca de sampanie Veuve Clicquot pe Governor's Island, potrivit NewsIn.

Meciul, organizat in beneficiul asociatiei Sentebale, care se ocupa de copiii din Lesotho, a avut loc intre echipa lui Harry si cea a manechinului si jucatorului de polo argentinian Nacho Figueras. Inainte de meci, acesta din urma a explicat ca printul Harry este un jucator bun si a promis ca nu-l va proteja.

"Este foarte cool ca a venit de la Londra pentru asta", a spus rapperul LL Cool J, incadrat de garzi de corp. El a adaugat ca pentru el monarhia a fost mereu ceva invaluit intr-un "anumit mister". Cat de aproape fusese pana atunci de regalitate? Cand a locuit in Queens ("queen" - regina, in limba engleza), un cartier multietnic din New York, a glumit rapperul.

Vizita la New York a printului Harry, care a servit in armata britanica si a fost trimis in Afganistan, pare sa urmareasca refacerea blazonului printului William, cunoscut pentru escapadele sale in cluburile de noapte si pentru declaratiile nu intotdeauna bine alese.

Vineri, printul Harry a depus o coroana de flori in locul in care fusesera turnurile gemene si a inaugurat Gradina britanica din Manhattan, dedicata celor 76 de victime britanice din atentatele din 11 septembrie 2001.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.