Cel mai cautat infractor al Germaniei a fost capturat in fata unui bar din Hamburg dupa o cautare care a durat noua ani, a anuntat vineri politia.
Thomas Wolf, in varsta de 56 de ani, care a reusit sa pacaleasca politia de mai multe ori de-a lungul anilor, le-a spus anchetatorilor, dupa ce a fost arestat, ca se astepta sa fie prins la un moment daT, potrivit NewsIn.

Wolf, cautat din 2000 dupa ce evadase din inchisoare, unde executa o pedeapsa pentru jefuirea unei banci, nu a spus unde se afla suma de 1,8 milioane de euro, rascumparare pe care o ceruse in urma unei rapiri pe care o comisese anul acesta.

De asemenea, el a furat sute de mii de euro din banci din nordul Europei, in anii in care a fost cautat de politie.

"Dupa incheierea acestei operatiuni de cautare, ofiterii au ciocnit un pahar de sampanie. Totul s-a incheiat rapid. Wolf parea uimit si nu a opus rezistenta in momentul arestarii", a informat politia.

Anchetatorul Joern Blicke a declarat ca Wolf era supravegheat de cateva zile, in urma unui pont primit de autoritati. El reusise sa le scape politistilor de cateva ori de-a lungul anilor.

Politia a mai spus ca Wolf a incercat sa jefuiasca banci din Olanda si Belgia folosind bombe false. Barbatul a avut numeroase identitati false si vorbea olandeza si engleza la perfectie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.