Premierul rus Vladimir Putin, in varsta de 57 de ani, a devenit tata de baiat, iar mama fiului sau e cunoscuta gimnasta Alina Kabaeva, in varsta de 26 de ani, in prezent deputata, despre care presa a scris la un moment dat ca ar fi amanta fostului presedinte, sustin mai multe site-uri ucrainene.
Mai multe portaluri ucrainene scriu ca articolul "Cine este tatal copilului lui Kabaeva?” a aparut in publicatia rusesca Express Gazeta la sfarsitul saptamanii trecute si in doar 24 de ore a acumulat un numar record de vizionari. Dar duminica accesul la acest material a fost inchis, materialul disparand de pe site, potrivit NewsIn.

Tanara gimnasta a devenit deputat in Duma de Stat in 2007, fiind promovata de Vladimir Putin. Cei doi s-au cunoscut la 10 martie 2004, cand Putin i-a inmanat un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice. La 22 decembrie 2005, Kabaeva a primit de la Putin ordinul "Pentru merite fata de Patrie", gradul IV.

"In conditiile unui regim de maxima secretizare, a cenzurei de stat si a unei propagande 'corecte' despre un Vladimir Vladimirovici plin de virtuti, care, bietul de el, nu bea, nu fumeaza, are un mod de viata sanatos, e fidel sotiei, nu flirteaza cu fetele, vine acasa la timp si imediat dupa serviciu - in atmosfera acestor tipare propagandistice ale lui Putin i se naste un mostenitor. Un baiat. Si nu de la o frumoasa blonda rusoaica, ci de la o tataroaica care impartaseste islamul si nu are prea mult discernamant la barbati", citeaza presa ucraineana articolul din Express Gazeta.

Publicatia sustine ca are informatii potrivit carora recent in una dintre cele mai scumpe maternitati din Europa Alina Kabaeva a nascut primul sau copil. Kabaeva nu spune nimic despre nou-nascut, de parca ar fi luat apa in gura. Nu doar numele tatalui este o necunoscuta, ci si greutatea sau lungimea copilului la nastere, dar si numele pe care i l-a dat Kabaeva. Totul este invaluit de taina, a scris Express Gazeta. "Nu va amestecati in viata privata a Alinei! Cand va veni timpul, ea va povesti totul", asa a comentat vestea nasterii copilului antrenoarea Alinei Kabaeva, Irina Viner. Stirea nu a fost comentata in niciun fel de Putin si anturajul acestuia.

Zvonurile privind nasterea fiului lui Putin ar fi putut calificate ca atare daca nu ar fi existat stirea publicata la 15 aprilie 2008 de catre cunoscuta publicatie italiana La Repubblica, mai scrie presa ucraineana. Articolul senzational anunta ca presedintele rus Vladimir Putin se insoara cu o domnisoara mai tanara decat el cu 30 de ani - cu o campioana la gimnastica a Jocurilor Olimpice din 2004, dubla campioana mondiala si detinatoarea multiplelor titluri europene Alina Kabaeva.

Jurnalistii publicatiei au aflat ca inca in februarie 2008 Vladimir Vladimirovici ar fi divortat oficial de sotia sa Ludmila. "Stampila care certifica divortul a fost pusa de unul dintre oficiile starii civile de la Sankt-Petersburg. La 15 iunie, de ziua Sfintei Treimi, presedintele rus ar urma sa o ia in casatorie pe noua doamna Putin", scria La Repubblica, potrivit presei ucrainene.

In fapt, ziarul rus Moskovski Korrespondent a publicat primul, la 11 aprilie 2008, un articol care, citind o sursa bine informata, asigura ca Putin a divortat in urma cu doua luni si ar urma sa se casatoreasca in iunie cu Alina Kabaeva. Ceea ce nu s-a intamplat.

Alina Kabaeva a calificat drept "aberatie" articolul respectiv, in schimb tatal ei, Marat Kabaev, a recunoscut sincer in fata jurnalistilor ca daca fiica lui se va casatori cu Putin, "va fi foarte bine". La randul sau, Vladimir Putin a calificat materialul din La Repubblica drept un articol "care nu contine niciun dram de adevar".

De altfel, la putin timp dupa izbucnirea scandalului, deputatii rusi au aprobat in prima lectura un amendament la legea presei care autorizeaza inchiderea publicatiilor ce se fac vinovate de defaimare, demersul parlamentarilor intervenind dupa ce tabloidul rus scrisese despre zvonuri privind o recasatorire a presedintelui cu gimnasta. Totusi, chiar presedintele s-a declarat revoltat, in timpul unei vizite in Italia, de "cei care, cu nasul plin de mucozitati si cu fantasmele lor erotice, se amesteca in viata altora".

Directorul de la Moskovski Korrespondent, Artiom Artiomov, a anuntat ulterior ca a decis din proprie initiativa sa "suspende" publicatia. El a spus insa ca decizia este motivata de argumente de natura financiara si nu vine in urma presiunilor Kremlinului.

Premierul rus incearca sa tina secreta viata sa de familie. Ludmila Putina apare foarte rar la evenimentele mondene. Iar cele doua fiice - Marina si Katerina - par sa duca un mod de viata foarte retras - ele nu pot fi vazute la serbari, discoteci, concerte. Iar in presa apare o singura poza cu fiicele lui Putin.

Oricat ar fi de ciudat, Vladimir Vladimirovici ii considera membri deplini ai familiei sale pe labradorul Koni, poneiul Vadik si tigrisorul Milaska (Draguta). Toate animalele i-au fost daruite lui Putin, mai noteaza portalurile ucrainene, citand Express Gazeta.

Abia intr-o poza din mai 2008, Putin apare pentru prima data in compania sotiei si a fiicei sale mai mari. Cea mica nu a fost vazuta niciodata impreuna cu familia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.