Mercedes aduce in Europa modelele GL, ML si R-Klasse, cu o noua tehnologie pentru motoarele diesel.
Este stiut faptul ca in Statele Unite sunt norme drastice in ceea ce priveste nivelul de poluare, mai ales in cazul propulsoarele diesel. Situatia este paradoxala oarecum, pentru ca americanii cumpara in general masini cu motoare mari, pe benzina (deci mai poluante), daca ne raportam la Europa. Diesel-urile se vand bine in Europa, dar nu prind inca in America. De altfel, sunt inca multe turbodiesel-uri care nu respecta normele de poluare in toate statele americane, atfel ca, producatorii sunt nevoiti sa faca modificari pentru a-si putea vinde masinile diesel pe piata de peste ocean.

Mercedes, ca si BMW, insista in ultimul timp cu oferta de motoare diesel in Statele Unite, dorind sa profite si de sensibilitatea crescuta a americanilor fata de capitolul "economie", in situatia actuala. Germanii au dezvoltat noi tehnologii pentru ca CDI-urile sa emita mai putine noxe, iar acum ofera si in Europa sub capota a trei modele din clasele superioare. Este vorba de modelele GL, ML si crossover-ul R-Klasse.

Click aici pentru galerie foto


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.