Trei romani au fost arestati in Polonia pentru ca au agresat o femeie in varsta de 79 de ani, care a murit in urma atacului, a anuntat luni politia locala citata de AFP.
"Cei trei romani, originari din regiunea Harseni din Romania, au fost identificati cu ajutorul imaginilor inregistrate de camerele de supraveghere", a declarat o purtatoare de cuvant a politiei, Joann Kacka.

"Batrana, care se ocupa cu vanzarea si cumpararea de bijuterii, traia singura in casa sa, unde au intrat doi sau trei romani cu putin timp inainte de agresiune, vineri, potrivit imaginilor inregistrate de camere", a explicat Kacka.

Femeia agresata a reusit sa alerteze trecatorii, dupa care a murit din cauza ranilor, a adaugat ea.

Politia a reusit sa identifice in inregistrari numarul de inmatriculare al masinii la bordul careia au fugit agresorii. Ei au fost arestati cateva ore mai tarziu, impreuna cu un al patrulea roman, care a ajutat la vanzarea bijuteriilor victimei. El este acuzat de complicitate, informeaza NewsIn.

Cei trei romani, cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani, au decis sa pledeze vinovati. Ei risca pana la 12 ani de detentie, a spus Kacka.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.