Primarul Romei Gianni Alemanno le-a scris ministrului de interne Roberto Maroni si celui al justitiei Angelino Alfano, cerandu-le inasprirea pedepselor pentru cei care poarta arme albe, dupa ce un roman in varsta de 14 ani a injunghiat un coleg de liceu la Roma, transmite La Repubblica.

Alemanno a cerut chiar arestarea celor care au astfel de arme la ei. "Trebuie accelerata (aprobarea - n.red.) normelor care sa permita impiedicarea portului de arme albe. Trebuie sa cresterm pedepsele pentru a evita circumstante care se pot transforma in tragedii", a afirmat el, potrivit NewsIn.

Un roman in varsta de 14 ani si-a injunghiat un coleg italian in varsta de 15 ani, dupa o cearta in fata unei scoli din Roma. La incident au asistat si mai multi elevi si profesori, care nu au reusit, insa, sa impiedice agresiunea.

Elevul ranit a fost internat la un spital din Roma, iar viata sa nu este in pericol. Romanul a fost dus la sectia de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.