Casa Alba a anuntat jurnalistii ca organizeaza o conferinta de presa telefonica cu secretarul de stat Hillary Clinton si un consilier al lui Obama, dar la unul dintre numerele de telefon furnizate a raspuns o linie erotica, relateaza NewsIn.
"Ai dorinte ascunse? Vrei sa vorbim murdar? Esti acolo unde trebuie, la fetele de la revista Swank" - spunea o voce languroasa de femeie la numarul la care Clinton si un consilier al lui Obama ar fi trebuit sa dea lamuriri despre summitul NATO.

Casa Alba nu a explicat cum a fost posibil ca jurnalistilor sa li se dea numarul unei linii erotice, in locul celui al lui Clinton si generalului James Jones.

"Avem multe dosare importante de rezolvat de azi", a replicat prin e-mail un purtator de cuvant al Casei Albe, Thomas Vietor, cand i s-au cerut explicatii pentru aceasta aceasta greseala. "Nu am apelat numarul despre care vorbiti", a adaugat el. "Fiti dragut si sunati la asemenea numere in timpul dumneavoastra liber".

Jurnalistii au reusit in cele din urma sa discute cu Hillary Clinton si generalul Jones apeland un numar platit care le fusese comunicat odata cu celalalt.

CNN explica incidentul prin faptul ca un asistent a scris gresit numarul de telefon si precizeaza ca asemenea intamplari au avut loc si in timpul administratiei precedente. In 2007, cei care incercau sa apeleze o linie verde pentru cei care nu-si mai puteau plati ipotecile au nimerit la o linie verde de educatie crestina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.