O matusa kenyana a presedintelui american Barack Obama, care se afla in mod ilegal in Statele Unite, a facut astazi apel la tribunalul din Massachusetts fata de ordinul de expulzare emis pe numele ei.

Zeituni Onyango a evitat jurnalistii si a parasit imediat tribunalul din Boston dupa audierea care s-a desfasurat cu usile inchise.

Urmatoarea audiere este prevazuta pentru 4 februarie 2010, a anuntat Elaine Komis, purtatoarea de cuvant a biroului insarcinat cu chestiunile de imigrare din cadrul Departamentului de Justitie.

Onyango, in varsta de 50 de ani, a primit in 2004 un ordin de expulzare din Statele Unite, dar a continuat sa locuiasca in Boston. In decembrie 2008, la scurt timp dupa victoria lui Barack Obama la alegerile prezidentiale, un tribunal a permis reexaminarea cazului sau, relateaza NewsIn.

Obama, nascut dintr-un tata kenyan si o mama alba din Kansas, a declarat ca nu a stiut ca matusa sa se afla ilegal in Statele Unite.

Onyango este sora tatalui lui Barack Obama, decedat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.