Rusoaicele sunt cele mai frumoase femei din lume, dar pleaca peste hotare si irosesc cel mai de pret bun al neamului: bagajul genetic al natiunii. Este ratiunea de la care partidul condus de ultranationalistul Vladimir Jirinovski a pornit in demersul sau de a inainta spre aprobare Parlamentului de la Moscova un proiect de lege pentru interzicerea casatoriilor dintre cetatenii rusi si straini. Iar daca rusoaicele tin mortis sa iroseasca te miri pe unde in lume bagajul genetic al natiunii, n-au decat. Numai ca vor trebui sa se impace cu gandul ca vor pierde cetatenia rusa.

Mama Rusia nu le mai vrea. Si sa se care de acasa cu vagabondul lor cu tot. Vor fi exilate. N-au ce cauta acasa cu bastardul. Sa se mute in tarile de unde provin partenerii lor de viata straini, astfel incat Rusia sa fie ferita de pericolul "unei invazii a elementelor din afara", spune deputatul Nikolai Kurianovici, membru al Partidului Liberal Democratic. In numele partidului lui Jirinovski, Kurianovici afirma ca "este inacceptabil" ca strainii sa vina in Rusia "sa-si impuna propriile reguli".

El recunoaste ca exista sanse foarte mici ca acest proiect de lege sa fie aprobat de Duma de Stat, insa este convins ca aceste reglementari ar fi necesare. Cum se justifica aceasta grija exagerata pentru copilele prea zburdalnice ale Rusiei? Dupa caderea regimului comunist, numarul cetatenilor rusi care s-au casatorit cu straini a crescut semnificativ. Conform unui sondaj realizat in urma cu un an, o tanara rusoaica din trei cu varsta cuprinsa intre 17 si 25 de ani isi doreste sa se casatoreasca cu un strain si sa paraseasca Rusia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.