Un Italian de 28 de ani din localitatea Cicciano, provincia Napoli, este acuzat ca a violat un copil de 8 ani, fiul unor vanzatori ambulanti romani, informeaza cotidianul italian Corriere della sera in editia sa electronica.

Potrivit publicatiei italiene, copilul a fost violat de catre vecinul sau Aniello Gradito, in grija caruia fusese lasat baietelul si sora sa mai mare cu 2 ani. Parintii copiilor sunt persoane perfect integrate, cu permis legal de munca in Italia, dar care sunt nevoiti sa lipseasca toata ziua de acasa si nevoiti sa isi lase copiii in grija vecinilor, peste zi, comenteaza corriere.it.

Aniello Gradito nu a fost nicio clipa banuit de tendinte pedofile.

Potrivit Cotidianul, procurorii italieni, asistati de carabinierii din Cicciano, ancheteaza cazul, luand declaratii copilului, cu ajutorul psihologilor, dar si altor eventuali martori, inclusiv copii. Tanarul italian a fost incarcerat la penitenciarul Poggioreale.

In ultimele zile, conform publicatiei italiene, s-au format si primele organizatii de civili voluntari care s-au oferit sa ajute la prinderea violatorilor. Au fost impartite primele foi volate in fata scolilor cu mesaje care incurajeaza denuntarea violurilor: “Denuntati-i pe cei pe care ii banuiti de pedofilie. Nu fiti complicii unei crime groaznice”.

Un alt copil de 12 ani a fost violat la Napoli, saptamana trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.