Muzeul din Kent, Marea Britanie, cauta un ingrijitor de magari vorbitor de limba romana, dupa ce in ferma muzeului au fost adusi doi magari din Romania, care insa au probleme de adaptare, informeaza BBC.

Cei doi magari, Ellie si Dora, nu s-au acomodat la noul mediu si au nevoie de ajutor pentru a se adapta noii vieti, potrivit angajatilor muzeului. Ellie a fost luat dintr-un centru de salvare, iar Dora, care este gestanta, a fost adusa din Romania in urma cu cateva zile.

"Pacalirea lor cu morcovi nu este o solutie. Avem nevoie de un Dr. Doolittle, si de preferat, unul care sa vorbeasca limba romana", a explicat purtatorul de cuvant al muzeului, citat de NewsIn.

Angajatii muzeului spera sa poata folosi magarii pentru a distra copiii, care s-ar putea plimba calare, dar au nevoie de un instructor "traducator" care sa le ajute pe animale sa inteleaga comenzile.

"De cand Romania a aderat la Uniunea Europeana, a interzis folosirea magarilor pe drumurile publice si din pacate multe animale au fost abandonate sau au fost duse in Italia, unde au fost transformate in carne de consum. Suntem foarte multumiti ca am reusit sa le oferim acestor doi magari un camin sigur si iubitor si nu am nicio indoiala ca prin intermediul unui imblanzitor i-am putea ajuta sa se integreze foarte bine"
, a declarat directorul muzeului, John Jordan.

Muzeul din Kent prezinta viata rurala din aceasta regiune, asa cum se desfasura cu 150 de ani in urma, prin case vechi restaurate si o ferma de 28 de acri unde sunt ingrijite animale domestice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.