Laura versus Hillary! Asa ar putea arata urmatoarea cursa prezidentiala din Statele Unite, care va avea loc peste trei ani.
Potrivit postului de televiziune CBS, o confruntare intre fosta prima doamna a Americii, Hillary Clinton, si actuala locatara a Casei Albe, Laura Bush, este foarte probabila. Lynn Cheney, sotia vicepresedintelui american Dick Cheney, a sugerat ca Laura Bush ar fi o alegere buna pentru urmatoarea campanie electorala. "Cred ca doamna Bush ar trebui sa candideze la presedintie. Daca vrem sa instauram o dinastie Bush, trebuie sa incepem cu Laura", a afirmat ea. Si speculatiile referitoare la candidatura sotiei lui Clinton s-au intetit in ultimul timp. Hillary ar putea renunta la o promisiune facuta la inceputul legislaturii, prin care se angaja sa-si duca la bun sfarsit mandatul de senator. In opinia cotidianului britanic, acest gest este un semn clar ca Doamna Clinton se uita cu jind spre Casa Alba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.