O banca din Muntenegru a decis sa scoata la licitatie o parte din cea mai mare insula a acestei tari, de la Marea Adriatica, dupa ce a confiscat terenul respectiv de la un controversat om de afaceri sarb, dat in urmarire prin Interpol.

Prva Banka a scos la licitatie 37.000 de metri patrati din insula Sveti Nikola, din apropiere de Budva, una dintre principalele statiuni de pe coasta Muntenegrului, pentru suma de plecare de 28 milioane de euro, potrivit cotidianului Vijesti.

Potrivit NewsIn, acest teren a apartinut lui Stankjo Subotici, un om de afaceri sarb care detine un lant de chioscuri si de distributie in Europa de Est.

Sarbul, in varsta de 49 de ani, fuge de justitia sarba din decembrie 2007 si este dat in urmarire prin Interpol, fiind suspectat de legaturi cu traficul de tigari.

Insula, pe care localnicii o numesc "Hawaii", se afla la circa un kilometru de Budva si este un loc extrem de apreciat de turisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.