Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte 500 au fost evacuate duminica in Italia, din cauza intemperiilor care afecteaza Peninsula, relateaza AFP

Un barbat in varsta de 75 de ani a fost gasit mort, probabil de frig, duminica seara, pe un santier din regiunea Lecco, din nordul Italiei, potrivit agentiei ANSA, citeaza NewsIn.

La celalalt capat al Italiei, in regiunea Trapani din Sicilia, un barbat a fost luat de apele unui rau care a iesit din matca in urma ploilor abundente, iar un altul a murit intr-un accident de circulatie provocat de starea vremii.

Potrivit aceleiasi surse, la Cosenza, in Calabria (sudul Italiei), 500 de persoane au fost evacuate duminica din locuintele lor, amenintate de furtuni violente.

In timpul noptii de duminica spre luni, zapada a acoperit mai multe regiuni din nordul Italiei, iar in capitala economica a tari, Milano, stratul de zapada a atins luni dimineata mai multi centrimetri.

Potrivit societatii care se ocupa de curatarea strazilor, ninsoarea a acoperit circa 800 de kilometri de drumuri, fara sa provoace insa probleme deosebite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.