Kremlinul ofera cetatenilor rusi o noua modalitate de a-si face auzita vocea la nivelul puterii - publicand comentarii pe blogul presedintelui Dmitri Medvedev.

Medvedev a anuntat aceasta inovatie in ultima intrare publicata pe blogul sau video, care face parte dintr-o strategie de comunicare a Kremlinului din ce in ce mai sofisticata, transmite NewsIn, citand Reuters.

"Sper ca veti putea spune tot ce veti dori", a spus Medvedev in filmul publicat luni pe blog, in care vorbeste despre excursia la ski pe care o face de Anul Nou in sudul Rusiei. "Voi citi comentariile cu mare interes".

Deja, marti dimineata, rusii publicasera 137 de comentarii, majoritatea pozitive, dar si cateva relativ critice la adresa reactiei Guvernului fata de criza financiara mondiala. Astfel, un utilizator cu porecla Iladar 80 din regiunea Altai a scris ca Guvernul a fost prins pe picior gresit de criza financiara mondiala. Aceeasi persoana il felicita insa pe Medvedev pentru ca a luat masuri pentru a corecta greselile in noiembrie.

Comentariile sunt verificate de un moderator care poate bloca accesul utilizatorilor, potrivit regulamentului blogului.

Deschis in octombrie in cadrul unei noi strategii de comunicare a Kremlinului dupa razboiul din Georgia, blogul video al lui Medvedev a fost folosit pentru a explica masurile de combatere a crizei financiare si pentru a indemna populatia sa faca miscare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.