Sute de mii de spanioli si Papa Benedict al XVI-lea si-au aratat nemultumirea fata de legalizarea avortului si a casatoriilor homosexuale in Spania.
Sute de mii de madrileni si 37 de episcopi au participat duminica, in centrul capitalei spaniole, la o slujba catolica menita sa arate nemultumirea credinciosilor fata de reformele guvernului socialist, care urmaresc legalizarea avortului si a casatoriei homosexualilor. Mesa a fost organizata cu ocazia sarbatoririi Sfintei Familii, iar Papa Benedict al XVI-lea s-a adresat spaniolilor prin intermediul unui ecran urias.

„Scumpe familii, nu lasati sa slabeasca iubirea, deschiderea catre viata si legaturile care unesc caminul vostru”, s-a adresat Papa multimii, facand referire la posibila legalizare a avortului. Arhiepiscopul Madridului, Antonnio Maria Ruoco Varela, le-a cerut credinciosilor sa respinga „cultura mortii” pe care o reprezinta avortul, un act a carui „cruzime” ii transforma pe cei sacrificati in „noi sfinti” crestini.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.