Un orfan din Romania, adoptat de o familie de americani din Georgia in urma cu 17 ani, risca sa fie condamnat la moarte de un tribunal din Statele Unite, dupa ce a fost acuzat ca si-a omorat parintii la inceputul lunii februarie din acest an.
Procesul tanarului a inceput de curand. Josh Spearman, de origine romana, are acum 19 ani si este acuzat ca si-a ucis cu sange rece mama si tatal adoptivi, dupa ce a fost crescut de acestia vreme de 17 ani. Joshua Spearman se afla in prezent in inchisoare in asteptarea procesului. Darryl Spearman si sotia sa, Cherri, au fost gasiti morti in locuinta lor din Loganville (Georgia) la o luna dupa sarbatorile de Craciun din 2007.

Tanarul a pledat nevinovat


Cei doi fusesera omorati in bataie. In urma cu putin timp, la inceputul procesului, tanarul a pledat nevinovat, fapt care i-a facut pe procurorii care se ocupa de acest caz sa declare ca vor cere pedeapsa cu moartea pentru Josh Spearman. Familia Spearman l-a adoptat pe Josh dintr-un orfelinat din Romania cand baiatul avea doar 2 ani. Josh are centura neagra la karate si era inscris la Gwinett Technical College in Lawrenceville (Georgia) in momentul producerii tragediei. Corpurile celor doua victime au fost gasite la cateva zile dupa ce au fost ucise cu salbaticie in bataie. Unul dintre politistii veniti la resedinta familiei Spearman a povestit ca trupurile celor doi aveau traumatisme severe, care le-au produs moartea. Acelasi politist relata in februarie 2008 ca exista probe care dovedesc ca asasinatele au fost comise de Josh Spearman, dar acesta nu a putut preciza care este motivul pentru care baiatul de 19 ani si-a ucis parintii adoptivi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.