Printul Edward, cel mai mic dintre fiii reginei Angliei, apare intr-o fotografie, publicata de intreaga presa britanica duminica, agitand un bat pentru a separa doi caini de vanatoare care se bateau pentru o prada, relateaza AFP

Fotografia a fost facuta in timp ce contele de Wessex, in varsta de 44 de ani, participa la o partida de vanatoare pe domeniul castelului Sandringham, unde familia regala isi petrece vacanta de iarna.

Un purtator de cuvant al Palatului Buckingham a spus ca nu s-a stabilit sigur ca printul a lovit vreun caine.
Barry Hugill, purtator de cuvant al Ligii Impotriva Sporturilor crude, a spus ca acesta este "un exemplu respingator" si denota "o lipsa de respect pentru animale".

Nu este prima data cand membri ai familiei regale britanice sunt acuzati de cruzime fata de animale. Regina in persoana a fost fotografiata in timp ce sucea gatul unui fazan, in urma cu opt ani.
Anul trecut, printul Harry a fost interogat de politie pentru ca a omorat doi ereti, pasare protejata in Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.