Seful statului grec, Carolos Papoulias, in varsta de 79 de ani, a fost internat luni pentru implantarea unui stimulator cardiac (pacemaker), a anuntat directorul spitalului Attiko, citat de NewsIn

Presedintele, care sufera de aritmie cardiaca, a mers la spital "pentru un control medical programat" anterior, dar medicii au remarcat "o problema cardiaca si i-au implantat un pacemaker", potrivit unui comunicat al spitalului.

Starea de sanatate a presedintelui, foarte popular in tara, este "excelenta", se arata in comunicat. Medicii nu au precizat, insa, cat timp va ramane internat seful statului.

Ales in februarie 2005 de Parlament, Papoulias a fost anterior seful diplomatiei, in guvernul socialistului Andreas Papandreou.

Avocat de profesie, Papoulias a fost sportiv de performanta, campion national la salt cu prajina si membru al echipei nationale de volei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.