Coloana sonora a celebrei serii de filme "Star Wars" va fi interpretata, in varianta simfonica, pe 10 aprilie 2009, de 86 de muzicieni de la Royal Philharmonic Orchestra din Londra, care vor canta pe O2 Arena din capitala Angliei, anunta NewsIn

John Williams, compozitorul coloanei sonore a seriei, va realiza muzica spectacolului folosind mai multe extrase muzicale din filmele "Star Wars". Williams, unul dintre cei mai apreciati muzicieni care lucreaza la Hollywood, a compus si pentru seriile "Harry Potter", "Jurassic Park" si "Indiana Jones".

In cadrul spectacolului "Star Wars: A Musical Journey", muzica va fi insotita de proiectii care vor comprima in 90 de minute peste 13 ore de film. Imaginile, cele mai reprezentative pentru razboiul cavalerilor Jedi cu Imperiul, vor fi proiectate pe un ecran lung de 27 de metri.

Evenimentul, organizat la mai bine de 30 de ani de la aparitia primului film din serie, arata ca brandul Star Wars are, in continuare, cautare si utilizari dintre cele mai variate.

Ultimul film din serie, "The Clone Wars", lansat in 2008, a realizat incasari de peste 35 de milioane de dolari numai in SUA, de patru ori mai mult decat bugetul estimat al productiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.